PERSONAL TRAINING

Om doelen te behalen, heb je discipline nodig van jezelf of moet je dat aanleren. Met onze aanpak kom je niet alleen om te trainen, maar ook om je lichaam te leren kennen en je gedrag te veranderen. Alleen en puur je sportdoel behalen, is namelijk niet duurzaam. Start met een traject van 3 maanden personal training in Rotterdam bij een van onze coaches om daarna over te gaan naar pt in small group of zelfstandig trainen in de open gym. Natuurlijk is er ook de optie na 3 maanden door te gaan met personal training. 

​De voordelen van PERSONAL TRAINING bij Plyo:

  • Persoonlijk plan, want elk lichaam is anders;

  • Duurzame aanpak waarbij je zelfstandig leert werken met je lichaam;

  • Kracht, conditie en mobiliteit workouts om alles uit je lichaam te halen;

  • Ook coaching en advies op het gebied van lifestyle;

  • Ervaren coaches die je begeleiden op jouw niveau

VOORDELEN VAN 
PERSONAL TRAINING

Of je nu een blessures hebt, wilt afvallen, conditie op wilt bouwen, een techniek wilt aanleren of wat anders. Het belangrijkste is de continuïteit en duurzaamheid van het toepassen van een specifieke methode. Tijdens personal training bij Plyo High End Gym leer je jouw lichaam kennen, wat voor jouw lichaam werkt op gebied van sport en dit toe te passen. Daarnaast helpen wij je ook op weg met wat lifestyle tips. Soms zit het vrijer bewegen en leven net in de kleine, dagelijkse dingen. Het voordeel van personal training bij ons is dat je niet alleen komt sporten, maar kennis meekrijgt en weet toe te passen. Iets waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

De pt 
programma's bij ons duren meestal 3 maanden. Bij revalidatie en blessures is het 3 tot 6 maanden. Waar ga jij aan werken? Boek nu een GRATIS 30 minuten intake.

Logo Plyo zwart BG.png