SMALL GROUP TRAINING

In een kleine groep je sportdoelen bereiken met de kwaliteit en persoonlijke aandacht van personal training? Dat kan bij de Plyo small group training in Rotterdam! Train in een groep van 4 tot 6 personen met een personal training aanpak. Deze methode zorgt ervoor dat onze leden sneller hun doelen behalen en hun lichaam goed leren kennen. De focus van onze coaches ligt bij houding en techniek want dat is de basis voor het behalen van een duurzaam resultaat in je sport- en lifestyle doelen. 

De voordelen van SMALL GROUP training bij Plyo: 

  • Persoonlijk plan, want elk lichaam is anders;

  • Duurzame aanpak waarbij je zelfstandig leert werken met je lichaam;

  • Kracht, conditie en mobiliteit workouts om alles uit je lichaam te halen;

  • Ook coaching en advies op het gebied van lifestyle;

  • Ervaren coaches die je begeleiden op jouw niveau

ONZE AANPAK

Plyo biedt verschillende small group lessen in Rotterdam Capelle aan den IJssel. Kies uit: mobility, kracht, kracht een conditie, kracht voor billen en core. Volg ze allemaal! Deze combinatie zorgt ervoor dat je echt fit wordt en de beste versie van jezelf creëert. Mobility en kracht gaan goed samen omdat je bewegingsvrijheid en flexibiliteit groter wordt door mobility en je die spieren weer sterker maakt met kracht. Na deze combinatie kun je de ander small group lessen nog beter aan. Dat is stapje voor stapje je eigen lichaam leren kennen en vertrouwen en daarmee je fitheid telkens vergroten. 

SMALL GROUP

MOBILITY

Je gewrichten, spieren en pezen soepel houden begint bij de basis. De mobiliteitles kent 2 varianten: de flex en de strength versie. De mobility strength les is voor het versterken van de spieren rondom de gewrichten en de mobility flex les is voor het ontspannen van je gehele lichaam. De mobility trainingen zijn goed voor het voorkomen van blessures en het loskrijgen van stijve spieren.

KRACHT

De deadlift, squat, hipthrusters en pull-ups. Dit zijn een paar van de vele krachtoefeningen die je krijgt in onze kracht training. Wij werken met een opbouwend programma. Zo leer je een goede techniek en basis aan om je sportdoel te bereiken. Krachttraining is goed voor spieropbouw, afvallen en het creëren van een sterk lichaam, van binnen en van buiten. 

CORE

De controle van onze core, dus onze buik, heupen en rug spieren, spelen een grote rol in ons dagelijkst leven. Deze spieren vormen de basis voor veel dagelijkse bewegingen. Om dit zo goed mogelijk te controleren en blessures te voorkomen is het belangrijk en handig dat jij weet hoe jouw core werkt en hoe je je core gebruikt tijdens oefeningen en dagelijkse bezigheden. 

KRACHT EN CONDITIE

 De combinatie van kracht en conditie training speelt een grote rol in gehele fitheid. De combinatie van deze 2 is belangrijk om het uiterste uit jezelf te halen. Kracht en conditie training is goed voor afvallen, het opbouwen van kracht en het opbouwen van conditie. Nooit meer buiten adem na het traplopen! HITT en circuit training vallen ook onder kracht en conditie.

KRACHT VOOR BILLEN

Voor zowel vrouwen als mannen is het belangrijk om je benen en billen te trainen. Je gebruikt deze spieren vaker dan je denkt en het is goed mogelijk dat je door ongetrainde been of bilspieren last krijgt  van lage rugklachten. Je billen en benen trainen en shapen doe je daarom in onze kracht voor billen training. Tijdens deze workout activeer je verschillende been- en bilspieren met squats, hipthrusters, romanian deadlifts en andere beenoefeningen.