OVER ONS

Wil je weten hoe Plyo is ontstaan en hoe en waarom wij de persoonlijke gym zijn geworden die wij nu zijn? Op deze pagina lees je alles over de geschiedenis van Plyo, de werkwijze van onze trainers tijdens personal training en small group lessen en maak je kennis met ons team!

DSC00764.jpg

TIJDLIJN

2017

Ontstaan van Plyo. Gestart in een grote locatie van 300m2 met ruim 37 groepslessen. 3 eigenaren en een paar trainers. Het idee om goed en gecontroleerd te leren bewegen begon hier al.

2019

Verhuizing naar een kleinere locatie met meer aandacht voor de leden door het trainen in kleine groepen. De focus ligt op groepslessen en daarbuiten het aanbieden van personal training. 

2021

Nieuw locatie op de Fascinatio Boulevard in Capelle A/d IJssel met een ander soort uitstraling. De focus ligt op small group en personal training. Plyo is high end en exclusief. Minder leden, meer kwaliteit en meer aandacht. 

ONZE VISIE EN MISSIE

VISIE

MISSIE

"the freedom to move" Iedereen kon als kind makkelijk bewegen en met de jaren wordt dat beperkt omdat er minder of teveel beweging ontstaat. Het belangrijkste dan is je lichaam gewoon opnieuw aanleren wat het al deed. Dat kost tijd, discipline en doorzettingsvermogen.

Plyo helpt mensen de controle (terug) te krijgen over hun lichaam. Tijdens het sporten en ook in het dagelijkse leven. Ongeacht je fysiek status zorgt Plyo er met kennis en kunde voor dat jij de beste versie van jezelf creëert. 

"EVERYBODY DESERVES THE FREEDOM TO MOVE"

- JOHNNY, CEO AND COACH

Logo Plyo zwart BG.png