PERSONAL TRAINING

Met onze aanpak kom je niet alleen om te trainen, maar ook om je lichaam te leren kennen en je gedrag te veranderen. Alleen en puur je sportdoel behalen, is niet duurzaam. Start met een traject van 3 maanden personal training bij Plyo in Rotterdam om daarna door te gaan met pt, over te gaan naar pt in small group of naar zelfstandig trainen in de open gym. 

DE VOORDELEN VAN PERSONAL TRAINING

Personal Training Plyo Fascinatio

Of je nu een blessures hebt, wilt afvallen, conditie op wilt bouwen, een techniek wilt aanleren of wat anders. Het belangrijkste is continuïteit in het toepassen van een specifieke methode. Tijdens personal training bij Plyo High End Gym leer je jouw lichaam kennen, wat voor jouw lichaam werkt en dit toe te passen. Daarnaast helpen wij je ook op weg met lifestyle tips. Soms zit het vrijer bewegen en leven net in de kleine, dagelijkse dingen. Het voordeel van personal training bij Plyo is dat je niet alleen komt sporten. Je krijgt kennis mee en weet deze kennis toe te passen. Iets waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

  • PERSOONLIJK PLAN

  • DUURZAME AANPAK

  • KRACHT, CONDITIE, MOBILITEIT

DE DUUR VAN EEN PT-PROGRAMMA

De pt programma's bij ons duren meestal 3 maanden. Bij revalidatie en blessures is het 3 tot 6 maanden. Waar ga jij aan werken? 

Boek nu een GRATIS 30 minuten intake.

DE KOSTEN VAN PERSONAL TRAINING

De kosten van personal training verschillen. Alles is wel mogelijk met wat jij in gedachten hebt. Een losse pt, 1x per week trainen, 2x per week trainen of vaker. En zelfs personal training aan huis is mogelijk via Plyo. Bekijk hier alle personal training abonnementen.

"EVERYBODY DESERVES THE FREEDOM TO MOVE"

- JOHNNY, CEO AND COACH

Logo Plyo zwart BG.png