SMALL GROUP TRAINING

In een kleine groep je sportdoelen bereiken met de kwaliteit en persoonlijke aandacht van personal training? Dat kan bij de Plyo small group training in Rotterdam! Train in een groep van 4 tot 6 personen met een personal training aanpak. Deze methode zorgt ervoor dat onze leden sneller hun doelen behalen en hun lichaam goed leren kennen. De focus van onze coaches ligt bij houding en techniek want dat is de basis voor het behalen van een duurzaam resultaat in je sport- en lifestyle doelen. 

Small Group Training

PLYO UITPROBEREN?
PROEFWEEK 22-27 NOVEMBER €15 

SMALL GROUP AANBOD

Welke training kies jij?

Werken aan je bewegingsvrijheid en controle over je lichaam.


Meer info?

MOBILITY.

Je gewrichten, spieren en pezen soepel houden begint bij de basis. Tijdens de mobility les werk je aan strength en aan flex. Zo versterk je de spieren rondom je gewrichten en leer je het ontspannen van je gehele lichaam. De mobility trainingen zijn goed voor het voorkomen van blessures en het loskrijgen van stijve spieren.

Creeër sterke buik-, heup- en rugspieren. 
Meer info?

CORE.

De controle van onze CORE, dus onze buik, heupen en rugspieren, spelen een grote rol in ons dagelijkst leven. Deze spieren vormen de basis voor veel dagelijkse bewegingen. Om dit zo goed mogelijk te controleren en blessures te voorkomen is het belangrijk en handig dat jij weet hoe jouw core werkt en hoe je je core gebruikt tijdens oefeningen en dagelijkse bezigheden. 

Creeër een sterk lichaam. Bouw spiermassa op of val af. 


Meer info?

CIRCUIT.

Tijdens de circuit training ga je echt tot het gaatje. Er is weinig rust en je combineert kracht- en conditie oefeningen. Dit is een goede les om je conditie omhoog te trekken, wanneer je sterker wilt worden of gewoon fit wilt zijn. 

Werk aan een sterk lichaam en een goede conditie.


Meer info?

KRACHT EN CONDITIE.

 De combinatie van kracht en conditie training draagt bij aan algehele fitheid. In deze workout haal je het uiterste uit jezelf en creëer je een sterk en fit lichaam. Nooit meer buiten adem na het traplopen! HITT en CIRCUIT training vallen ook onder kracht en conditie.

Werk aan een sterk onderlichaam en techniek.


Meer info?

KRACHT VOOR BILLEN.

Voor zowel vrouwen als mannen is het belangrijk om je benen en billen te trainen. Je gebruikt deze spieren vaker dan je denkt en het is goed mogelijk dat je door ongetrainde been of bilspieren last krijgt  van lage rugklachten. Tijdens deze workout activeer je verschillende been- en bilspieren met squats, hipthrusters, romanian deadlifts en andere beenoefeningen. 

Op een leuke manier werken aan je uithoudingsvermogen. 


Meer info?

HIIT BOXING
BAG.

Met deze full body workout train je jouw hele lichaam. Door een combinatie van kracht- en conditieoefeningen ga je tot het uiterste in de HIIT BOXING les. Ook in deze les geldt: een goede techniek is je basis. 

"EVERYBODY DESERVES THE FREEDOM TO MOVE"

- JOHNNY, CEO AND COACH

HIIT BOXING

Logo Plyo zwart BG.png